Verhuur

Hier vindt u een samenvatting van welke apparatuur u onder andere kunt huren. Onderstaande is slechts een greep uit het assortiment dus mocht u iets zoeken neem vooral even contact op. 

Losse verhuur is mogelijk maar we werken het liefste met totaal pakketten. Zo weten we zeker dat u altijd alles compleet heeft en niet een cruciale kabel of omvormer mist. Onderaan deze pagina zijn een aantal voorbeeld pakketten samengesteld. Prijzen zijn per dag exclusief btw, exclusief bezorgkosten (ongeveer €0,25 ct km, afhankelijk van bezorgtijd en bereikbaarheid van de locatie), inclusief korte uitleg. Materiaal wordt uitsluitend op locatie bezorgd. Zo mogelijk wordt de apparatuur direct aangesloten en afgesteld. Betaling geschiedt bij ophalen contant of via betaalverzoek en uiteraard op factuur. Voor lagere verhuur wordt er met oplopende korting gewerkt (2 dagen is bijvoorbeeld 1,5 x dagprijs, 1 week slechts 2,5 dagprijzen etc). Uiteraard behoren ook een technicus ter ondersteuning of zelfs een (vinyl) dj tot de mogelijkheden. Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Streaming

 

RGBLink 4 x HDMI input, 1 x HDMI out, 1 x usb out video mixer

Vier HDMI inputs, een preview maxtrix ingebouwd, HDMI uit, USB uit, line audio in en uit. Deze eenvoudige maar zeer complete video mixer maakt bij een video of stream opdracht het leven stukken makkelijker.

 

Sony Alpha 5100 systeemcamera

Een fijne camera met een goede autofocus. Een zeer geschikte camera om mee te filmen voor een stream vanaf een statief. Bijgeleverd worden mini HDMI naar HDMI verloop, statief, batterij, laadkabel en zeer belangrijk: adapter voor aansluiting op vaste spanning. Deze camera kan op de batterij in verband met warmteontwikkeling geen uren filmen maar op vaste spanning kan dit wel.

 

Elgato camlink 4k HDMI capture card

Een usb 3.0 capture card die uncompressed HDMI signaal doorgeeft.

 

Merkloze HDMI usb 2.0 capture card

Niet zo goed als de Elgato maar voor een computer die alleen usb 2.0 heeft of iemand met een strak budget absoluut een goede tweede keuze. Deze kaart kan bij overleg en betaling van borg ook per post verzonden worden.

 

Focusrite Scarlett 2i2 usb geluidskaart

Een simpele geluidskaart die het op elke computer doet. Twee inputs met eventueel fantoomvoeding en twee outputs. De meeste capture kaarten of video mixers hebben zelf een audio ingang maar leveren vaak verre van kwaliteit.

 

Oktava mk012 matched pair

Deze condensator microfoons geven een uitstekend geluid en zijn ook erg geschikt voor het vangen van geluid voor een live stream. Geen gedoe met zenders die niet goed zitten of slecht ontvangst hebben, deze microfoons doen het altijd. Worden geleverd met simpele tafel statieven waardoor ze ook voor zittende sprekers goed gebruikt kunnen worden. Neem hierbij dan wel een afstand aan van minstens 50 cm.

Luidsprekers

 

Electrovoice 112p actieve speaker 1000 w

De aangeboden luidsprekers zijn allen actief dus makkelijk aan te sluiten en te bedienen. Zeer geschikt voor kleinere (tot 200 man) feestjes, trouwerijen, congressen, presentaties of sportevenementen.

Electrovoice 118p actieve subwoofer 700 w

Voor gebruik samen met de 112p. Kan doorgelust worden op de Electrovoice 112p of JBL Eon 10 voor dat extra stukje laag.

 

JBL Eon 10 actieve speaker 175 w

Voor kleine events / tuinfeesten. Ook zeer geschikt als spraak versterking of voor een sportevenement.

Mixers

Behringer XR18

Digitale “stage block” mixer van Behringer, aan te sturen met laptop of eventueel met een gemotoriseerde controller. Ideaal voor makkelijke events met achtergrond muziek en / of één microfoon (wordt dan plug en play afgeleverd waardoor niemand er iets aan kan verknoeien, wel zo veilig) maar ook prima inzetbaar voor meerdere sprekers of kleine bands door zijn 18 inputs en 8 outputs.

 

 

A&H Zed12fx

Analoge mixer met 6 mono en 3 stereo inputs. Met zijn ingebouwde eecten en 3 aux outputs en usb aansluiting geschikt voor kleine bands of presentaties.

 

 

Dateq XTC

Een legendarische dj mixer van Nederlandse makerij. Hoge kwaliteit audio in een robuuste behuizing. Met 3 stereo kanalen die geswitched kunnen worden tussen line en phono kan deze nog prima mee in een moderne dj setup.

Afspelen

 

Techics SL1210 MKII

Tot in de perfectie onderhouden draaitafels die zelfs de meest veeleisende professional nog tevreden stellen.

 

Technics Element met Shure M44-7 naald

De beste naald ooit gemaakt voor dj’s. Worden nog steeds veel toegepast in clubs over de hele wereld.

 

Traktor S2 mk1

Een digitale dj controller voor het aansturen van Traktor, djay of andere dj software.

 

Shure SM58 microfoon

De meest gangbare spraak en zang microfoon.

 

Shure SM57 microfoon

De meest gebruikte en veelzijdige microfoon voor instrumentale versterking.

 

 

Sennheiser G4 revers set

Houd uw handen vrij met deze revers van Sennheiser.

 

Video

 

Roland V-02HD Video scaler / switcher / mixer

Deze HDMI video mixer / scaler van Roland is zeer geschikt voor congressen of evenementen waarbij naadloos tussen het signaal van twee video bronnen (laptops of anders) geschakeld moet worden. Door het compact formaat ook zeer geliefd als camera switch voor live streams. 2 keer HDMI in, preview HDMI en main HDMI out, line in en line out.

Sets

Camera voor stream

Sony Alpha 5100 met statief, mini HDMI naar HDMI verloop, statief, batterij, laadkabel en adapter voor aansluiting op vaste spanning.

Dagprijs €60

Langs de lijn set

2 x Eon 10 op statief met alle bekabeling, Behringer XR18 met aansluiting voor laptop, iPod of andere afspelers en microfoon, vooraf ingeregeld.

Dagprijs €80

Aankondiging set

2 x Ev112p op statief met alle bekabeling en sm58 microfoon op statief en Zed12fx mixer met aansluiting voor laptop, iPod of andere afspelers.

Dagprijs €100

Sing a song set

2 x Ev112p op statief met alle bekabeling, 1 x Eon 10 monitor, Zed12fx mixer met sm58 zang- en sm57 instrument microfoon.

Dagprijs €120

Wij gaan trouwen set

2 x Ev112p op statief met alle bekabeling, 118p subwoofer, Zed12fx mixer met aansluiting voor laptop, iPod of andere afspelers en microfoon.

Dagprijs €150

Vinyl Dj set

2 x Ev112p op statief met alle bekabeling, 118p subwoofer, 2 x Eon10 monitor, Dateq xtc mixer en 2 x Technics SL1210 inclusief naalden.

Dagprijs €220

Presentatie set

2 x Ev112p op statief met alle bekabeling, Zed12fx mixer met Sennheiser revers microfoon en Roland V-02HD video scaler / switcher.

Dagprijs €200

Mobiele luidspreker als presentatie / achtergrondmuziek set

De mobiele installatie bestaat afhankelijk van de toepassing uit 1 of 2 x Ev112p op statief met alle bekabeling, een sm58 microfoon en de omvormer. De omvormer kan op een 12v autoaansluiting of op een 12v autoaccu aangesloten worden. Desgewenst kan er een accu (met lader) bijgeleverd worden (a €30). De speaker beschikt zelf over een ingebouwde mixer met aansluiting voor microfoon en iPhone (minijack) voor achtergrondmuziek. Indien aangesloten op een sigarettenaansteker kan er maximaal 1 speaker aangesloten worden, bij losse accu kunnen dat er 2 zijn. Op een losse accu is bij normaal (continue) gebruik de speeltijd ruim > 3 uur. Prijs is vanaf met enkel omvormer, 1 speaker en microfoon.

Dagprijs €90