Verhuur

Onderaan deze pagina zijn een aantal voorbeeld pakketten samengesteld. Prijzen zijn per dag exclusief btw, exclusief bezorgkosten (ongeveer €0,25 ct km, afhankelijk van bezorgtijd en bereikbaarheid van de locatie), inclusief korte uitleg. Materiaal wordt uitsluitend op locatie bezorgd! Zo mogelijk wordt de apparatuur direct aangesloten en afgesteld. Voor lagere verhuur wordt er met oplopende korting gewerkt (2 dagen is bijvoorbeeld 1,5 x dagprijs, 1 week slechts 2,5 dagprijzen etc). Uiteraard behoren ook een technicus ter ondersteuning of zelfs een (vinyl) dj tot de mogelijkheden. Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Nieuw in het assortiment is de mogelijkheid tot een mobiele installatie door middel van een omvormer die direct op een 12v aansluiting of een losse autoaccu aangesloten kan worden. Ideaal voor omroepen / speeches / achtergrondmuziek op locaties zonder vaste stroomaansluiting maar waar een luide en vervuilende generator ongewenst is. Dit is dus geen goedkope bluetooth speaker maar een professioneel ogende en klinkende set! Scroll naar beneden voor meer info.

Luidsprekers

Electrovoice 112p actieve speaker 1000 w

De aangeboden luidsprekers zijn allen actief dus makkelijk aan te sluiten en te bedienen. Zeer geschikt voor kleinere (tot 200 man) feestjes, trouwerijen, congressen, presentaties of sportevenementen.

Electrovoice 118p actieve subwoofer 700 w

Voor gebruik samen met de 112p. Kan doorgelust worden op de Electrovoice 112p of JBL Eon 10 voor dat extra stukje laag.

JBL Eon 10 actieve speaker 175 w

Voor kleine events / tuinfeesten. Ook prima geschikt als spraak versterking of sportevenement.

Mixers

A&H Zed12fx

Analoge mixer met 6 mono en 3 stereo inputs. Met zijn ingebouwde eecten en 3 aux outputs en usb aansluiting geschikt voor kleine bands of presentaties.

Dateq XTC

Een legendarische dj mixer van Nederlandse makerij. Hoge kwaliteit audio in een robuuste behuizing. Met 3 stereo kanalen die geswitched kunnen worden tussen line en phono kan deze nog prima mee in een moderne dj setup.

Afspelen

Techics SL1210 MKII

Tot in de perfectie onderhouden draaitafels die zelfs de meest veeleisende professional nog tevreden stellen.

Technics Element met Shure M44-7 naald

De beste naald ooit gemaakt voor dj’s. Worden nog steeds veel toegepast in clubs over de hele wereld.

Traktor S2 mk1

Een digitale dj controller voor het aansturen van Traktor, djay of andere dj software.

Shure SM58 microfoon

De meest gangbare spraak en zang microfoon.

Shure SM57 microfoon

De meest gebruikte en veelzijdige microfoon voor instrumentale versterking.

Video

Roland V-02HD Video scaler / switcher / mixer

Deze HDMI video mixer / scaler van Roland is zeer geschikt voor congressen of evenementen waarbij naadloos tussen het signaal van twee video bronnen (laptops of anders) geschakeld moet worden. Door het compact formaat ook zeer geliefd als camera switch voor live streams. 2 keer HDMI in, preview HDMI en main HDMI out, line in en line out.

Sets

Langs de lijn set

2 x Eon 10 op statief met alle bekabeling, Zed12fx mixer met aansluiting voor laptop, iPod of andere afspelers en microfoon.

Dagprijs €80

Aankondiging set

2 x Ev112p op statief met alle bekabeling en sm58 microfoon op statief en Zed12fx mixer met aansluiting voor laptop, iPod of andere afspelers.

Dagprijs €100

Sing a song set

2 x Ev112p op statief met alle bekabeling, 1 x Eon 10 monitor, Zed12fx mixer met sm58 zang- en sm57 instrument microfoon.

Dagprijs €120

Wij gaan trouwen set

2 x Ev112p op statief met alle bekabeling, 118p subwoofer, Zed12fx mixer met aansluiting voor laptop, iPod of andere afspelers en microfoon.

Dagprijs €150

Vinyl Dj set

2 x Ev112p op statief met alle bekabeling, 118p subwoofer, 2 x Eon10 monitor, Dateq xtc mixer en 2 x Technics SL1210 inclusief naalden.

Dagprijs €220

Presentatie set

2 x Ev112p op statief met alle bekabeling, Zed12fx mixer met sm58 microfoon en Roland V-02HD video scaler / switcher.

Dagprijs €150

Mobiele luidspreker als presentatie / achtergrondmuziek set

De mobiele installatie bestaat afhankelijk van de toepassing uit 1 of 2 x Ev112p op statief met alle bekabeling, een sm58 microfoon en de omvormer. De omvormer kan op een 12v autoaansluiting of op een 12v autoaccu aangesloten worden. Desgewenst kan er een accu (met lader) bijgeleverd worden (a €30). De speaker beschikt zelf over een ingebouwde mixer met aansluiting voor microfoon en iPhone (minijack) voor achtergrondmuziek. Indien aangesloten op een sigarettenaansteker kan er maximaal 1 speaker aangesloten worden, bij losse accu kunnen dat er 2 zijn. Op een losse accu is bij normaal (continue) gebruik de speeltijd ruim > 3 uur. Prijs is vanaf met enkel omvormer, 1 speaker en microfoon.

Dagprijs €90